Përshkrimi

🚌SHOPPING NË SELANIK!
Nisja më 02.02.2019, në 04:30 të mëngjesit.
Çmimi €20 për person

Programi: vizitë qendrave komercijale COSMOS MEDITERRANEAN, IKEA, dhe të gjitha qendrave në rrethinë, qendrës së qytetit.

Transporti bëhet me autobus, ose minibus, në varësi të numrit të grupit.

Numri minimal i personave për realizimin e këtij udhëtimi është 15.

Për informata më të detajuara kontaktoni ne numrin tonë të telefonit. Gjithashtu në zyren tonë do të merrni edhe programin me shkrim.

Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel
 038/221-225, 221-224 | 045/221-225

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment