Përshkrimi

👉🏼VIKEND NË OHËR NË HOTEL LUKSOZ “HOTEL TINO 4*”
🚌Nisja të shtunën: 13.04.2019 në ora 07:00 – 2ditë|1natë

🔖Çmimi 39€ për person përfshinë:
❶ Transport me bus komod nga Prishtina sipas programit
❷ Akomodimi ne Hotel Tino 4* në Ohër me mëngjes (qendër & pranë liqenit)
❸ Shfrytëzimin e SPA qendrës + Free Wi-Fi
❹ Vizitë në Shën Naum
❺ Vizitë në Strugë
❻ Gjitha taksat

Afati i fundit për rezervime: e premte, 08.03.2019, përkatësisht deri në plotësimin e vendeve të lira!

Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel | info@four-seasons.travel
038/221-225, 221-224 | 045/221-225

 

PROGRAMI

DITA E 1-re:

Nisja në ora 07:00 tek parkingu I madh mbrapa Boro Ramizit, Arritja ne hotel rreth ores 13:00. Gjatë rrugës pushim prej 45 min. Marrja e dhomave behet ne ora 14:00 sipas rregullave te pergjithshme te hoteleve, perveq nese dhomat jane te gatshme me heret se kjo ore.

DITA E 2-te:

Pas mengjesit lirimi i dhomave. Vizitë në Shën Naum, takimi tek autobusi dhe nisja në ora 10:30. Arritja në Shën Naum. Pas dy oresh qëndrimi në Shën Naum nisja për në Strugë. Vizitë në Strugë deri në ora 16:30 dhe nisja drejt Prishtinës. Arritja në Prishtinë rreth orës 21:30.

*Shënim: Minimumi i udhëtarëve për të realizuar këtë udhëtim është 20 persona.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment