Përshkrimi

👉🏼 VIKEND NË BUDVA !
🏬 Bracera Hotel 4* | BUDVA

🚌 Nisja të shtunën: 11.05.2019 në ora 06:00
🔖 55€ për person – 2ditë|1natë

Çmimi përfshinë:
❶ Transport me bus komod nga Prishtina sipas programit
❷ Akomodimi në Hotel Bracera 4* në qendër të Budvës, 50m nga bregdeti
❸ Mëngjesi dhe darka (ata të cilët nuk dëshirojnë darkë, ju minusohen 6€ për person)
❹ Vizitë në Kotor, Tivat dhe St. Stefan(gjatë rrugës)
❺ Përdorimi i pishinës së brendshme, banjos me avull & saunës
❻ Free Wi-Fi në gjitha zonat e hotelit dhe gjitha taksat

 Afati i fundit për rezervime: e hëne, 06.05.2019, përkatësisht deri në plotësimin e vendeve të lira!

📍Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel
 038/221-225, 221-224 | 045/221-225

 

PROGRAMI:

 

DITA E 1-re:

► Nisja 11.05 – ne ora 06:00 tek parkingu i madh mbrapa Boro Ramizit, gjate rruges ne autobanin e Shqiperise pushim 15 min dhe pas kalimit të kufirit të Malit të Zi, pushim 45 min për drekë. Arritja ne hotel rreth ores 14:30. Marrja e dhomave.

 

DITA E 2-te:

► Me 12.05, takimi tek parkingu i autobusit dhe nisja nga hoteli ne ora 09:30. Arritja ne Kotor rreth ores 09:55. Qëndrim në Kotor deri në ora 12:00. Në ora 12:00 nisja drejt Tivatit. Qëndrim në Tivat deri në ora 14:00. Kthimi drejt Prishtines, gjatë rrugës ndalesë 5 minutëshe tek St. Stefan për të bërë foto. Gjate rrugës pushim për drekë. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

►►►►►SHËNIM:

JU LUSIM QE ORARI I CEKUR NE KETE AGJENDE DHE I CEKUR NGA SHOFERI TE RESPEKTOHET. KLIENTEVE JU REKOMANDOHET QE 5 MIN ME HERET SE ORA E CEKUR TE JENE PREZENT TEK AUTOBUSI SEPSE GRUPI NUK PRET DHE NE OREN E CEKUR AUTOBUSI NISET. NE KETE RAST AGJENSIONI NUK MBAN PERGJEGJESI PER SHPENZIME SHTESE TE KLIENTEVE QE E HUMBIN NISJEN E AUTOBUSIT.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment