Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Përshkrimi

🏬 Royal Seginus 5* UAI | LARA – KUNDU
✈ Nisja: 14.06

✅ 7netë | 745€ për person
(çmimet dhe vendet janë momentale)

Çmimi përfshinë:
❶ Akomodimi për person në dhomë dyshe
❷ Shërbimi Ultra All Inclusive
❸ Fluturimi direkt nga Prishtina me TURKISH AIRLINES
❹ Transferi ne dy drejtimet
Çmimi nuk përfshinë:
❶ Taksën e aeroportit (40€)

SHËNIM: Këtë vit në tregun e Kosovës janë dy produkte të ndryshme për pushime në Antalia; 7NETË dhe 7DITË. Dallimi është i madh në kualitetin e pushimit Tuaj!

7NETË
NISJA nga Prishtina në ora 07:40 – Pritja për të marr dhomën e hotelit 1-2 orë.
KTHIMI ne ora 05:40 nga Antalia – Ju e shfrytëzoni dhomën deri në ora 01:00 – 02:00 të mëngjesit të ditës së 8-të kur edhe vjen autobusi t’ju merr nga hoteli për në aeroport.

7DITË
NISJA nga Prishtina në ora 02:00 – Pritja për të marr dhomën e hotelit 8-9 orë.
KTHIMI në ora 23:55 nga Antalia – Ju e shfrytëzoni dhomën deri në ora 12:00 të ditës së 7-të. Me këtë rast duhet të pritni pa dhomë 8-9 orë që të vjen autobusi t’ju merr nga hoteli për në aeroport. Disa fasilitete të hotelit nuk mund të shfrytëzohen gjatë pritjes tuaj.

Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel | info@four-seasons.travel
☎ 038/221-225, 221-224 | 045/221-225

Check-in time

14:00

Check-out time

12:00