Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Përshkrimi

?? TAJLANDA EKZOTIKE
➡️1350€ për person | 11ditë/10netë

5NETË BANGKOK në Hotel Ibis Khaosan Viengtai 4*
5NETË PHUKET në Hotel Clover Patong 4*

Çmimi përfshinë:
❶ Fluturimi me Turkish Airlines me gjitha taksat
❷ Akomodimi për person në dhomë dyshe
❸ Shërbimi me mëngjes
❹ Të gjitha transferet aeroport-hotel-aeroport nga Bangkok dhe Phuket

Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel | info@four-seasons.travel
 038/221-225, 221-224 | 045/221-225

Check-in time

14:00

Check-out time

12:00