Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Përshkrimi

🏬 Alan Xafira 5* UAI | Alanya
 Nisja në periudhën: 08.07 – 24.07

 7 ditë • 467€

Çmimi përfshinë:
❶ Akomodimi për person në dhomë dyshe
❷ Shërbimi Ultra All Inclusive
❸ Fluturimi direkt nga Prishtina me TURKISH AIRLINES
❹ Transferi ne dy drejtimet
Çmimi nuk përfshinë:
❶ Taksën e aeroportit (40€)

DALLIMI 7NETË & 7DITË: Nisja është e njejtë në të dyja rastet – pritja për të marr dhomën e hotelit 1-2 orë. Kthimi dallon; në 7netë (produkti i njejt sikur vitet e kaluara) ju e shfrytezoni dhomën deri rreth orës 24:00 të ditës së 7-të kur edhe vjen autobusi të ju kthen në aeroport.
Ndërsa në 7ditë, ju keni 6netë dhe e lironi dhomën në ora 12:00 të ditës së 7-të dhe e vazhdoni shfrytëzimin e hotelit (pa dhomë) deri rreth orës 24:00 kur edhe vjen autobusi të ju kthej në aeroport.

Sheshi Nënë Tereza 15 (përballë “Telefonisë Vala”), PRISHTINË
www.four-seasons.travel | info@four-seasons.travel
 038/221-225, 221-224 | 045/221-225

POZITA: Hoteli ndodhet 100 km nga aeroporti, 15 km nga Alania, 350m nga plazhi me nënkalim.

HOTELI: I ndërtuar në vitin
2014, me një hapësirë prej 45,000 m2.

DHOMAT:
 813 dhoma.

SHËRBIMI:
 UAI

PLAZHI:
 me rërë

Check-in time

14:00

Check-out time

12:00